Wagenpark

VANDERWOU Tours is een verfrissende nieuwe speler in de touringcarwereld. Modern en gespecialiseerd in vervoer vanaf 9 personen.

Dubbeldekkers: Milieubewust met 89 en 90 zitplaatsen maar liefst. Stap met uw grote gezelschap in de dubbeldekker. Zeer prijsgunstig met de capaciteit van bijna 2 standaard touringcars. Faciliteiten: airco, audio dvd systeem, navigatiesysteem, toilet, koffiebar, koelkast en magnetron. Ook nog uit te rusten met extra bagageruimte door middel van het plaatsen van een skibak.

Luxe touringcars 50 t/m 64 personen : Deze touringcars zijn voorzien van alle luxe en faciliteiten, en gemakkelijk te combineren. Ze variëren in capaciteit van 50 t/m 64 personen en zijn allen uitgerust met airco, audio dvd systeem, navigatiesysteem, toilet, koffiebar en koelkast.

Touringcar met lage instap en 54 zitplaatsen : Deze touringcar is voorzien van een extra lage instap. Zeer geschikt voor mensen die niet zo mobiel zijn. De bus is voorzien van alle gemakken en beschikt over airco, audio dvd systeem, navigatiesysteem, koffiebar en koelkast. Deze touringcar is niet uitgerust met een toilet. Ook uit te rusten met extra bagage, ski– of fietskar.

Daarnaast beschikken we ook over een rolstoelbus met 53 zitplaatsen.

Luxe Mercedes Midibussen met 19 en 23 zitplaatsen: Met een klein gezelschap luxe op reis? Dan is deze Mercedes Midibus iets voor u. Uitgevoerd met airco, luxe stoelen, koelkast en audio dvd systeem. Daarnaast biedt deze bus voldoende kofferruimte dus ook voor luchthavenvervoer is deze uitermate geschikt.


Extra services zoals dranken of andere catering zijn gemakkelijk door ons te verzorgen.